Популарно Промоција
Медобил Термо балсам

Медобил Термо балсам

Цена: 6,49 €

Термо балсамот на Медобил е одлично сретство за корекција на вишок килограми при третирање на одредена регија.

Термо гелот со својата ефикасна формулација на база на кофеин и со ексракт од бршлен е ефикасно сретство за намалување на вишокот килограми и целулит на третираната регија.

Со зголемување на микроциркулацијата на крвта и одлевање на вишокот течности од клетките на кожата се подобрува изгледот на кожата и изчезнува таканаречената 'кора од портокал'.

Сето ова се постигнува со редовна употреба на балсамот.

Опис на производот

Начин на употреба:
Балсамот се нанесува на регијата од телото каде има наталожено најмногу масни наслаги или на делови на кои сакаме да го забрзаме процесот на слабеење.
Пожелно е гелот да се нанесе на свежо истуширана кожа, нанесувајќи го со помош на блага масажа, а потоа завиткајте го третираното место со стреч- прозрачна фолија. 
Оставете ја фолијата на телото до 60 минути.
За ова време може да се релакскрате или за подобри и побрзи резултати може да се движите, да шетате или спортувате.
остапката се применува еднаш дневно, секој ден, се до трошење  на целата количина.

Предупредување:

Само за надворешна употреба.
Не смее да се нанесува на отворени кожни рани, на кожа која се лупи, на места зафатени со било какво кожно заболување особено псоријаза или егзема.
Не смее да ја користат лица со многу осетливи капилари, оштетени вени или било какво нарушување на крвотокот на нозете.
Не смее да се нанесува на слузница или на места кои се со видлив надворешен оток и подлив.
Гелот не е препорачлив за употреба кај деца, трудници и доилки, ако дојде во контакт со очите веднаш измијте ги со доволна количина на вода.