Како да се ослободите од злобниот целулит

Целулитот е појава која настанува во хипердермисот - третиот слој на кожниот систем - како нарушување меѓу балансот на притисокот на осмоза и онкоза.

Прочитај повеќе

Совети за нега на вашата коса и скалпот во зима

Зимските месеци може да ја изложат вашата коса и скалпот на зголемен стрес. Еве неколку клучни совети и трикови за да ги одржите вашата коса и скалпот здрави во текот на зимата.

Прочитај повеќе

Медобил Слимси - Ослабете од 10 до 15 килограми за месец дена

Нов сет производи наменет за намалување на вишокот килограми. 100% природни продукти, со усовршена формула која гарантира резултати, а во чиј состав, меѓу останатите, влегуваат крушина, глуварче, анасон, спирулина и цимет.

Прочитај повеќе

Категории