Ви благодариме за посетата и пазарењето на нашиот веб-сајт. Во продолжение се наведени правилата и условите кои ја конституираат нашата Политика за испорака.

ВРЕМЕНСКИ РАМКИ И ТРОШОЦИ ЗА ПРОЦЕСИРАЊЕ НА ПРАТКИТЕ
Медобил Груп ги користи услугите на компанијата Брза Пратка за испорака на вашите нарачки. Цената за испорака на пратка до 5 кг на територијата на Северна Македонија изнесува 120 денари, освен доколку не е поинаку дефинирано во понудата (на пример, бесплатна испорака за одредени промоции). Во цената се покриени сите градови, како и селата кои се оддалечени најмногу 17 километри од градот.

Периодот за испорака изнесува отприлика 2-3 работни дена. Трошоците за испорака се нерефундабилни. Нарачките не се испраќаат или доставуваат за викенди или државни празници. Доколку имаме зголемен обем на нарачки, испораката може да забележи доцнење од неколку дена.

Ве молиме имајте разбирање при такви околности и дозволете неколку дополнителни денови за достава. Доколку се испостави дека ќе има значително доцнење во испораката на вашата нарачка, ќе ве контактираме преку е-пошта или телефон.

ПОТВРДА ЗА ПРАТКА
Штом вашата нарачка биде испратена од наша страна, ќе добиете е-порака за конфирмација.

ШТЕТИ
Медобил Груп не презема никаква одговорност за оштетени или загубени продукти за време на испораката. Доколку вашата нарачка сте ја примиле оштетена, ве молиме контактирајте ги одделот за грижа на корисници или одделот за рекламации, поплаки и пофалби на Брза Пратка за да поднесете претставка. За информации за контакт со нив, кликнете овде.
Исто така, ве молиме зачувајте ги пакувањето и оштетената стока пред да поднесете претставка.

Прочитајте повеќе

Сведоштва