Популарно
ПРОПОЛИС 70% СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕНО КАФЕ 30ml

ПРОПОЛИС 70% СО ЕКСТРАКТ ОД ЗЕЛЕНО КАФЕ 30ml

Цена: 590 ден

Код на производ: MOB04

  Научните истражувања во светските лабаратории докажале дека прополисот има антибактериско, антивирусно, антитуморно, анаболитичко, регенеративно и анестетичко дејство.
Научно е докажано дека тој со своите својства е чист природен антибиотик.
Помага во лекување на воспалителни процеси на органите за варење, респираторните и гинеколошки органи, афти, гастрит, чир, ринитис, асматичен бронхитис, ерозија на грлото на матката и други заболувања.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Специфичниот состав на прополисот ја одредува неговата употреблива вредност како производ со изразени биолошки активности, кои во некои европски земји (Германија, Швајцарија) се третира како лек, а во повеќе други (Австрија, Франција, Шпанија, Јапонија, Бразил, САД) тој се третира како додаток во исхраната.
Утврдено е дека позитивно дејствува на дијабетисот со намалување на шеќерот во крвта, без негативни ефекти на работата на бубрезите и црниот дроб...
Прополисот има широка употреба во дерматологијата: третирање на рани, изгореници, егзими, габични заболувања.