PRODUKTE shëndetësore

produkte për fëmijë

mjaltë dhe produkte bletësh

produkte për dobësim

produkte bukurie

Medobil

Kompania drejtohet nga pronarja Natalia Angelius (edukatore edukative - eksperte në dietologji, me njohje dhe certifikata të shumta ndërkombëtare, dhe paraardhësit e saj, duke përfshirë edhe atë, janë apoterapistë - bletërritës profesionistë që nga viti 1865), e cila është gjithashtu një novatore e markës së mbrojtur, Emri dhe teknologjia e patentuar - marka Medobil.

Ne përdorim produkte 100% natyrale, me një formulë perfekte që garanton rezultate. Produktet tona përmbajnë sintezën më të fuqishme të homogjenizuar të mjaltit, pelte mbretërore, propolis, perga, kanellë, xhenxhefil, liri, 13 ekstrakte të tjera bimore dhe një sasi të madhe spiruline organike.