?Portlet.ProductsControl.Badge.Popular.Label? ?Portlet.ProductsControl.Badge.Promotion.Label?
Active Life

Active Life

Çmimi: 1 100 ден

Kodi i produktit: MG011

Active Life është një tonik natyral që i përket kategorisë së suplementeve dietike dhe si i tillë është plotësisht i sigurt dhe i dobishëm për përdorim të përditshëm.

Efekti i tij anësor është: rregullimi i presionit të gjakut, ulja e kolesterolit të keq LDL në gjak, reduktimi i yndyrave në gjak, detoksikimi i të gjithë organizmit dhe përmirësimi i gjendjes së përgjithshme imuno-biologjike.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Produkt direkt nga natyra

Active Life është një tonik 100% natyral i cili përmban kryesisht lëng molle të fermentuar të marrë gjatë një procesi vlimi të kontrolluar rreptësisht, i cili ruan përbërësit më të vlefshëm, nga të cilët do të veçojmë inulinën, vitaminat, acidet e frutave dhe veçanërisht qelizën e rëndësishme lidhëse të pektinës të palcës së fetusit. Pas përpunimit kompleks teknologjik, toniku ynë përmban pektin të pastër molle. Pektina në trupin tonë vepron si një substancë balancuese, stimulon tretjen dhe mbron muret e zorrëve të vogla dhe të mëdha nga proceset inflamatore. Është i rëndësishëm për nxjerrjen e toksinave si metalet e rënda dhe plumbi.

Pektina e mollës së bashku me bioflavonoidet ka një efekt antioksidant dhe ndihmon në veprimin e vitaminës C, e cila është e rëndësishme për metabolizmin dhe lidhjen me lëngun e stomakut, i cili gjithashtu lidh kolesterolin. Me këtë formim të ri të lëngut gastrik do të zvogëlohet dhe normalizohet kolesteroli në gjak, gjë që do të çojë në një kapacitet më të mirë të qarkullimit të gjakut, duke siguruar mbrojtje të lartë të enëve të gjakut nga depozitimi i pllakës - kalcifikimit.

Gjithashtu jashtëzakonisht e rëndësishme është sasia e kaliumit (100-140 mg / ml) dhe efekti i shumëanshëm në trupin e njeriut. Kur ka mungesë kaliumi, zemra dhe enët e gjakut punojnë dobët, muskujt atrofizohen, ndihet dobësi dhe ka një apati të plotë - humbje jete dhe energjie pune.

Kaliumi ka një efekt të rëndësishëm në largimin e lëngjeve nga trupi, pra eliminon toksinat me anë të sekretimit urinar. Gjithashtu është i pasuruar me propolis natyral i cili vepron antiflogistik dhe antiseptik në shumë baktere gram-pozitive dhe gram-negative, duke rivendosur mukozën e murit të stomakut dhe zorrës së hollë.Si suplement bimor shtohen fito-ekstrakte shumë pozitive, duke përfshirë: thupër, sherebelë, temjan livadhi, gjethe hithre, nenexhik, rozmarinë dhe luleradhiqe (këto janë në formën më të theksuar të ekstraktit - sipas forcës dhe densitetit të esencës - mbizotëruese për sa i përket pjesës tjetër). Këto ekstrakte eliminojnë lëngjet dhe substancat e dëmshme të grumbulluara, përmirësojnë qarkullimin, stimulojnë sekretimin e urinës dhe djersës, përmirësojnë shkëlqimin dhe pamjen e lëkurës, stimulojnë metabolizmin duke hequr kapsllëkun (mbylljen e jashtëqitjes), ndihmojnë në zbërthimin e yndyrës dhe të verdhës së veshkave.

Active Life ruan plotësisht ngjyrën, aciditetin dhe shijen e saj. Garantohet se nuk përmban ngjyra artificiale, konservues apo aditivë. Është një produkt direkt nga natyra, të cilit sapo kemi bërë përzierjen më të mirë të ekuilibruar të lëngut të mollës, propolisit dhe ekstrakteve bimore. Si i tillë, konsiderohet si toniku më i mirë natyral për detoksifikimin. Konsumohet një orë në mëngjes para vaktit të parë dhe një orë para gjumit. Një paketë me tonik të koncentruar 500 ml është e mjaftueshme për 40 ditë konsum.

Analizat dhe kontrollet laboratorike kryhen rregullisht në J.Z.O. Instituti për mbrojtje shëndetësore - Shkup dhe mostra përputhet me rregulloren për siguri ushqimore.

Shënim i rëndësishëm: Nuk duhet të konsumohet nga gratë shtatzëna dhe ato në gji, si dhe fëmijët nën 5 vjeç.

VLERAT USHQIMORE: Vlera e energjisë: 17.01 kJ / 100g; Proteina: 0,16%; Karbohidratet: 0,84%; Yndyrë 0,01%; Acidet totale: (g/l) 72000