?Portlet.ProductsControl.Badge.Popular.Label? ?Portlet.ProductsControl.Badge.Promotion.Label?
Gastro Produkt

Gastro Produkt

Çmimi: 890 ден

Kodi i produktit: MOB01

Për personat që kanë problem me Helicobacter pylori, rritje të sekretimit të tëmthit dhe acidit të stomakut, fryrje, gazra, gastrit, urth dhe mbyllje jashtëqitjes.

Duke porositur dy shishe Produkt Gastro, ju merrni shishen e tretë falas.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

GASTRO PRODUCT është një produkt i homogjenizuar, një suplement dietik i përbërë nga produkte bletësh, lëng molle të fermentuar dhe 16 barishte.

Përbërja:
lëng molle të egër të fermentuar (247 ml), propolis (0,315 ml), perga (0,045 ml), pelte mbretërore (0,007 ml) dhe ekstrakt prej 16 barishte, Anise (0,315 ml) - Anise Pimpinela, Petrovec (0,90 ml) - Agrimonia Eupatoria , Sherebelë (0,090 ml) - Salvia Officinalis, Hawkweed, (0,13 ml) - Achilea Millefolium, Borziloku (0,135 ml) - Basillicum Ocimum, Çaj mali (0,135 ml) - Sidiros Scardus (I kuq 15 kg) - Centraut Johns, Centraurium, borzilok (0,135 ml) wort (0,315 ml) - Hipericium Perforatum, Nenexhik (0,045 ml) - Menta Piperita, Marjoram (0,045 ml) - Origanum majorana, Kamomili (0,090 ml) - Kamomili gjerman - Chubrica (Verë) Savory, Lintzura Genater (0,31) 

Nuk rekomandohet për personat nën 12 vjeç.

Në rast të shtatzënisë, laktacionit, marrjes së terapisë me barna ose në rast të mbikëqyrjes mjekësore, ju rekomandojmë që të konsultoheni me mjekun tuaj përpara se të merrni ndonjë suplement dietik.

Në rast efektesh anësore, ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek.

Ruajtja: Ruani në një vend të thatë dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve. Shishja duhet të mbyllet në një temperaturë deri në 20 C. Për shkak të përbërjes së saj 100% natyrale, krijohen rrjetë, kështu që shishja duhet të promovohet përpara përdorimit.

Afati i ruajtjes: një vit nga data e prodhimit të shtypur në paketim.

Prodhuar dhe plotësuar nga: Medobil Group Dooel Shkup