?Portlet.ProductsControl.Badge.Popular.Label? ?Portlet.ProductsControl.Badge.Promotion.Label?
Medobil Thermo balsam

Medobil Thermo balsam

Çmimi: 399 ден

Medobil termobalsami është një mjet i shkëlqyer për korrigjimin e peshës së tepërt në trajtimin e një zone të caktuar.

Thermo gel me formulimin e tij efektiv të bazuar në kafeinë dhe ekstraktin e dredhkës është një mjet efektiv për reduktimin e peshës së tepërt dhe celulitit në zonën e trajtuar.

Rritja e mikroqarkullimit të gjakut dhe kullimi i lëngjeve të tepërta nga qelizat e lëkurës përmirëson pamjen e lëkurës dhe zhduket e ashtuquajtura 'lëvozhga e portokallit'.

E gjithë kjo arrihet me përdorimin e rregullt të balsamit.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Një mënyrë përdorimi:
Balsami aplikohet në zonën e trupit ku janë grumbulluar më shumë depozitime yndyrore ose në pjesët ku duam të përshpejtojmë procesin e humbjes së peshës. Këshillohet që xheli të aplikohet në lëkurën e sapo bërë dush, duke e aplikuar me ndihmën e një masazhi të butë, dhe më pas zonën e trajtuar ta mbështillni me një folie transparente. Lëreni folenë në trup deri në 60 minuta. Gjatë kësaj kohe mund të relaksoheni ose për rezultate më të mira dhe më të shpejta mund të lëvizni, të ecni ose të luani sport. tarifa aplikohet një herë në ditë, çdo ditë, derisa të shpenzohet e gjithë shuma.

Paralajmërim:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Nuk duhet aplikuar në plagë të hapura të lëkurës, në lëkurë të qëruar, në vende të prekura nga ndonjë sëmundje e lëkurës, veçanërisht psoriasis ose ekzema. Nuk duhet të përdoret nga persona me kapilarë shumë të ndjeshëm, vena të dëmtuara ose ndonjë çrregullim të qarkullimit të këmbëve. Nuk duhet aplikuar në mukozë ose në vende me ënjtje të jashtme dhe djersitje të dukshme. Xheli nuk rekomandohet për përdorim tek fëmijët, gratë shtatzëna dhe nënat me gji, nëse bie në kontakt me sytë, lajini menjëherë me një sasi të mjaftueshme uji.