Мени
Вашата кошничка

Прашања и одговори

Не. Преку нашиот веб-сајт можете да пласирате нарачка и како гостин, без да се регистрирате односно без да отворите корисничка сметка. Дополнително, нашите производи можете да ги нарачате и телефонски, со јавување на 078 46 46 46.
Плаќањето за нарачките пласирани преку нашиот веб-сајт се врши со платежни картички (VIsa, Mastercard, Maestro и Diners) или во готово при испорака. За нарачките пласирани по телефонски пат, плаќањето се врши исклучиво во готово при испорака.
Доставата на нарачаните продукти се врши до вашата врата и тоа преку компанијата Брза Пратка. Фиксниот трошок за испорака на целата територија на државата изнесува 120 денари, освен доколку не е наведено поинаку во понудата.
Испораката вообичаено се врши за 2-3 работни дена, а во случај дестинациите да се поодалечени (на пример затурени села во внатрешноста на државата) - може да одземе и околу 5 работни дена, па и повеќе. Затоа, ве молиме за разбирање и трпение.
Не. Сите пласирани и платени нарачки се конечни и нерефундабилни. Во случај да сте избрале плаќање во готово при испорака, а не сакате или избегнувате да ја примите пратката, ќе добиете трајна забрана за пласирање нови нарачки со нас.

Воглавно не, бидејќи нашите производи се 100% природни, со избалансиран состав и на нив се извршени сите потребни тестови од наша страна и од релевантните здравствени установи пред да се пуштат во продажба така што се безбедни по вашето здравје и одобрени за конзумација и апликација. За различни производи постојат различни околности кога не се препорачува нивната употреба. Затоа внимателно прочитајте ги информативните текстови и упатствата за производите пред да пласирате нарачка и ако сѐ уште не сте сигурни тогаш консултирајте се со нас или со доктор, приложувајќи му ги достапните информации (состав, дејство, индикации, контраиндикации) за посакуваниот производ.