АЛЦХАЈМЕРОВА БОЛЕСТ-ТИВОК КРАДЕЦ НА СПОМЕНИ

​Неспорен е фактот дека двегодишното живеење во услови на пандемија со корона вирусот и заболувањето Ковид-19 во целост го смени начинот на живот кај луѓето. Меѓутоа, исто така неспорен е и фактот дека пандемиското живеење покрај телесното го нарушува и менталното здравје.

Прочитај повеќе

Категории