Популарно Промоција
Сет за слабеење - ПРОМОТИВНА ЦЕНА

Сет за слабеење - ПРОМОТИВНА ЦЕНА

Цена: 34,85 €

Совршениот пакет за ова лето!

Медобил чајот за слабеење, термо балсамот за слабеење и Медобил голд се одлична комбинација за губење на вишокот на килограми!

100% природни, докажани со многу успешни приказни.

Дококлку се придржувате до инструкциите, можете да симнете и до 10 килограми.

Не чекајте! Започнете ја Вашата трансформација ДЕНЕС со Медобил сетот за слабеење!


НАРАЧАЈ

Опис на производот