Мени
Вашата кошничка

Мед со цимет и ѓумбир

Мед со цимет и ѓумбир
490 ден.
  • Код на продуктот: MG032
Прегледи: 46
Временска рамка за испорака? Доставата на нарачките на домашна адреса низ целата територија на државата чини 120 денари и се реализира за 2-3 работни дена.
Како да платам за нарачката? Плаќањето за пласираните нарачки на нашиот веб-сајт се врши со платежни картички или во готово при испорака на вашата пратка.
За да направите телефонска нарачка, потребно е да се јавите на телефонот 078 46 46 46. Притоа ги кажувате вашето име и презиме, адреса за достава и телефон за контакт.

Производот Мед со цимет и ѓумбир на Медобил е производ кој е изработен со најсовремен технолошки иновативен патент на хомогенизација при индустриско производство на 100% природни производи.

Синергијата помеѓу овие три компоненти е идеално избалансирана според точно дозирање и временски процес на соединување.

Медот како природен конзерванс при ваков тип на преработка и соединување ја истакнува својата моќ на сочувување на сите хранливи нутритиенти и компоненти од продуктите.


Поради својата високо апсорбирачка моќ во нашиот организам медот соединет со циметот и ѓумбирот дирекно се транспортираат низ циркулацијата до секоја клетка од нашето тело, штитејќи не од сите штетни влијанија и заболувања.Општ преглед
Состојки цимет, мед и ѓумбир
Нето тежина 230 g
Производител Медобил Груп