Мени
Вашата кошничка

ОРЗП

Побарај ги личните податоци

Согласно Општата регулатива за заштита на податоци (ОРЗП), можете да го искористите линкот подолу за да побарате извештај со сите лични информации кои ги складираме за вас.

Отстрани ги личните податоци

Искористете ја оваа опција ако сакате да ги отстраните вашите лични и други податоци од нашата е-продавница. Имајте предвид дека овој процес ќе ја избрише вашата корисничка сметка кај нас, така што повеќе нема да бидете во можност да пристапите до неа или да ја користите истата. Ако во иднина се предомислите, ќе треба да креирате нова корисничка сметка кај нас.