Мени
Вашата кошничка

Гастро ПРОДУКТ

Гастро ПРОДУКТ
890 ден.
  • Код на продуктот: MG030
Прегледи: 69
Временска рамка за испорака? Доставата на нарачките на домашна адреса низ целата територија на државата чини 120 денари и се реализира за 2-3 работни дена.
Како да платам за нарачката? Плаќањето за пласираните нарачки на нашиот веб-сајт се врши со платежни картички или во готово при испорака на вашата пратка.
За да направите телефонска нарачка, потребно е да се јавите на телефонот 078 46 46 46. Притоа ги кажувате вашето име и презиме, адреса за достава и телефон за контакт.

ГАСТРО ПРОДУКТ е хомогенизиран производ , додаток во исхраната составен од пчелини производи, ферментиран сок од јаболка и 16 билки.

Модерниот начин на живот и брзото темпо наметнаа и нездрав начин на исхрана која изобилува со токсини, адитиви, пестициди, конзерванси, вештачки бои и ароми, емулгатори, стабилизатори и други индустриски компоненти преку кои се одржува рокот на употреба или засилува вкусот, а ги внесуваме секојдневно преку храната и пијалоците, истите влијаат директно на работата на органите за варање посебно на тенкото црево полнејќи ги цревните ресички кои се наоѓаат на внатрешниот ѕид наречени дивертикули или хернии на цревниот ѕид кои подоцна стануваат опасен фекален отпад кој доколку навремено не се исчисти доведува до состојба наречена дивертикулус или состојба на себетруење која за кратко време може да доведе до сериозни заболувања кај сите други органи.

Со редовна употреба и примена на Гастро Продукт сите проблеми и тегоби поврзани со системот за дигестија, за само неколку дена ќе изчезнат.

Гасто Продукт е природен додаток на исхранта кој дава силна поддршка на дигестијата во процесот правилна обработка и навремено празнење на цревата.Општ преглед
Состојки ферментиран сок од диви јаболки(247 мл), прополис(0,315 мл), перга(0,045 мл), матичен млеч(0,007 мл) и екстрат од 16 билки, Анасон(0,315 мл)- Anise Pimpinela, Петровец(0,90 мл)- Agrimonia Eupatoria, Жалфија(0,090 мл)- Salvia Officinalis, Ајдучка трева,(0,13 мл)- Achilea Millefolium, Босилек(0,135 мл)- Basillicum Ocimum, Планински чај(0,135 мл)- Sidiros Scardus, Црвен кантарион(0,315)- Centraurium Euthraea, Жолт кантарион(0,315 мл)- Hipericium Perforatum, Нане/Мента(0,045 мл)- Menta Piperita, Мајоран(0,045 мл)- Origanum majorana, Камилица(0,090 мл)- German Chamomile, Чубрица(0,090 мл)- Summer Savory, Линцура(0,315 мл)- Gentriana Lutera)
Нето тежина 250 g
Производител Медобил Груп