Пребарување

Критериум за пребарување

Пребарувај

Прикажи:
Сортирај по:

Фоли Стронг шампон

Фоли Стронг шампонот против опаѓање на косата го храни коренот на влакното и ја стимулира циркулациј..

270 ден.

Фоли Стронг маска за коса

Фоли Стронг маската за коса е прикладна за сите типови на коса, особено за оштетенa, обоена и коса ч..

180 ден.

Фоли Стронг лосион

Фоли Стронг лосионот против опаѓање на косата е прикладен за сите типови на коса, особено за оштетен..

980 ден.
Четка за исправување на коса -11%

Четка за исправување на коса

Косата вообичаено се витка во текот на ноќта додека спиете, па сѐ што треба да направите е да ја исч..

999 ден. 890 ден.

Капи за туширање

Поширокиот отвор и поголемите димензии на оваа капа за туширање ѝ овозможуваат на вашата коса целосн..

180 ден.