ПОТЕНЦИЈА-ТАЈНО ОРУЖЈЕ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ

Потенција претставува способност или скриена можност која се појавува при определени услови. Познато е дека споменувањето на зборот потенција кај жената и мажот означува способност за интимна сексуална игра.

Прочитај повеќе

НЕПЛОДНОСТ-БОЛЕСТ НА СОВРЕМЕНИОТ ЧОВЕК

Живееме во време кога се се одвива многу брзо. Брзаме да пораснеме, брзаме да ги оствариме задачите и целите во животот, брзаме да го добиеме она за што сепак треба малку да почекаме. Ова брзо темпо не троши и предизвикува стрес.

Прочитај повеќе

МОЗОЧНА МАГЛА ПОСЛЕ ПРЕЛЕЖАН КОВИД-19

После две години од почетокот на пандемијата со коронавирусот и со заболувањето Ковид-19, светската научна јавност објавува цврсти и потврдени факти како резултат на медицина базирана на докази.

Прочитај повеќе

Категории