Како да се ослободите од злобниот целулит

Целулитот е појава која настанува во хипердермисот - третиот слој на кожниот систем - како нарушување меѓу балансот на притисокот на осмоза и онкоза.

Прочитај повеќе

Совети за нега на вашата коса и скалпот во зима

Зимските месеци може да ја изложат вашата коса и скалпот на зголемен стрес. Еве неколку клучни совети и трикови за да ги одржите вашата коса и скалпот здрави во текот на зимата.

Прочитај повеќе

Зошто е важно (и што) да јадете после долго џогирање

Вашата исхрана го содржи клучот на враќањето во форма. Имено, добрата исхрана со правата комбинација на хранливи материи може да ви помогне брзо да се соземете после напорно трчање.

Прочитај повеќе

Категории