Зошто е важно (и што) да јадете после долго џогирање

Вашата исхрана го содржи клучот на враќањето во форма. Имено, добрата исхрана со правата комбинација на хранливи материи може да ви помогне брзо да се соземете после напорно трчање.

Прочитај повеќе

Корисни совети за постпразнично слабеење

Со нашиот пакет 100% природни производи Медобил Слимси кој е составен од билен микс и препарат на база на мед можете да го забрзате слабеењето, намалувајќи од 10 до 15 килограми за само 30 дена.

Прочитај повеќе

Цимет

Мешавина од мед и цимет со векови наназад е потврдена лековита комбинација која може да лекува спектар од над 100 заболувања. Во сите производи на Медобил во чиј состав се наоѓа цимет се користи цејлонскиот тип.

Прочитај повеќе

Категории