Како да се ослободите од злобниот целулит

Целулитот е појава која настанува во хипердермисот - третиот слој на кожниот систем - како нарушување меѓу балансот на притисокот на осмоза и онкоза.

Прочитај повеќе

Зошто е важно (и што) да јадете после долго џогирање

Вашата исхрана го содржи клучот на враќањето во форма. Имено, добрата исхрана со правата комбинација на хранливи материи може да ви помогне брзо да се соземете после напорно трчање.

Прочитај повеќе

Корисни совети за постпразнично слабеење

Со нашиот пакет 100% природни производи Медобил Слимси кој е составен од билен микс и препарат на база на мед можете да го забрзате слабеењето, намалувајќи од 10 до 15 килограми за само 30 дена.

Прочитај повеќе

Категории