Зошто во зима се дебелееме и потешко слабееме?

Нашата зима е идеално годишно време за добивање на телесна маса и за тешко враќање на нормалната телесна тежина. За ова и науката има нешто да каже, па од научен аспект ќе го разгледаме дебелеењето во зима.

Прочитај повеќе

Категории