Корисни совети за постпразнично слабеење

Со нашиот пакет 100% природни производи Медобил Слимси кој е составен од билен микс и препарат на база на мед можете да го забрзате слабеењето, намалувајќи од 10 до 15 килограми за само 30 дена.

Прочитај повеќе

Слабеењето при хипотиреоза е возможно

Хипотиреозата е метаболичко пореметување кое повеќе го погодува женскиот дел од популацијата отколку машкиот. Всушност, се работи за намалена функција на штитната жлезда до која доаѓа поради намалено производство на следните хормони: тиреотропин (THS), тријодотиронин (T3) и тироксин.

Прочитај повеќе

Зошто во зима се дебелееме и потешко слабееме?

Нашата зима е идеално годишно време за добивање на телесна маса и за тешко враќање на нормалната телесна тежина. За ова и науката има нешто да каже, па од научен аспект ќе го разгледаме дебелеењето во зима.

Прочитај повеќе

Категории