Антицелулитен гел

Антицелулитен гел

Цена: 300 ден

Медобил гелот за третман на целулит е подготвен од внимателно селектирани растителни екстракти од бршлен и силни антиоксиданси од гинко билоба и зелен чај. Растителните екстракти потпомагаат да се забрзаат метаболните процеси во деловите зафатени со целулит и воедно го забрзуваат процесот на елиминација на целулитот преку ослободувањето на токсините и задршката на течности од местата зафатени со целулит.

Препорачан начин на употреба: За побрз и поефективен резултат нанесувајте го гелот на свежо истуширана и влажна кожа. Нанесете го гелот на зафатените делови и масирајте сѐ додека целосно не се впие. Третирајте ги нозете, стомакот, колковите и рацете со нежни кружни движења. Постапката правете ја наутро и навечер и бидете физички активни најмалку еден час со што ќе го забрзате разградувањето на целулитот и ослободувањето на токсините.

 НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состојки вода, глицерин, етанол, пропилен гликол, екстракт од лист на алое вера, екстракт од бршлен, екстракт од гинко билоба, екстракт од зелен чај, карбомер, триетаноламин, парфем, 2 бромо - 2 нитропропан - 1,3 диол
Нето тежина 100 ml
Производител Медобил Груп