Антицелулитен крем

Антицелулитен крем

Цена: 300 ден

Кремот за третман на целулит е подготвен од растителни екстракти од бршлен, гинко билоба, питомо нане и силни антиоксиданси од зелен чај. Растителните екстракти потпомагаат да се забрза процесот на елиминација на целулитот преку зголемување на ослободувањето на токсините од местата зафатени со целулит. Кремот помага во процесот на размена на материи во кожното и поткожното ткиво со што дава видливи резултати во намалување и спречување на процесот на појава на целулит.

Препорачан начин на употреба: За постигнување на најдобар резултат пожелно е кремот секогаш да го нанесувате на свежо истуширана кожа: првично нанесете тенок слој, почекајте 5 минути и нанесете уште еден подебел слој. Нанесете го кремот на зафатените делови со целулит од нозете, стомакот, колковите и рацете со нежни кружни движења, сѐ додека не се втрие и впие. За подобар и побрз ефект, постапката направете ја наутро и навечер и бидете физички активни најмалку еден час по нанесување на кремот, со што ќе го забрзате метаболизмот и размената на материи во клетките зафатени со целулит, како и ослободувањето на токсините од истите.

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состав екстракти од бршлен, гинко билоба, питомо нане и силни антиоксиданси од зелен чај
Нето тежина 100ml
Производител Медобил Груп