ИмуноБустер

ИмуноБустер

Цена: 450 ден

Код на продуктот: MG032

Производот Мед со цимет и ѓумбир на Медобил е производ кој е изработен со најсовремен технолошки иновативен патент на хомогенизација при индустриско производство на 100% природни производи.
Синергијата помеѓу овие три компоненти е идеално избалансирана според точно дозирање и временски процес на соединување.
Медот како природен конзерванс при ваков тип на преработка и соединување ја истакнува својата моќ на сочувување на сите хранливи нутритиенти и компоненти од продуктите.

Поради својата високо апсорбирачка моќ во нашиот организам медот соединет со циметот и ѓумбирот дирекно се транспортираат низ циркулацијата до секоја клетка од нашето тело, штитејќи не од сите штетни влијанија и заболувања.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состојки: мед, цимет, ѓумбир
Нето тежина: 230 г
Производител: Медобил Груп