Ново
B12 Spray – 70 дози

B12 Spray – 70 дози

Цена: 789 ден

Код на продуктот: IND001

Витамин Б12 депо спреј:
Производ наменет за лица со дефицит на витамин Б12 или недостаток на енергија и нарушувања од стрес:

  • ефективно дозирање – возрасни: една доза (3 распрскувања) обезбедува 1.2 мг (1200мцг)
  • висоока и лесна сублингвална апсорбливост
  • прифатлив овошен вкус
  • херметичко пакување (30 мл. шишенце) доволно за повеќе од 70 дена
  • граничен производ достапен во аптеките ширум Македонија

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Нето тежина: 30 мл шишенце
Производител: Индивиа