Ново
Bilberry Health (60сps)

Bilberry Health (60сps)

Цена: 710 ден

Код на продуктот: NH001

  Екстрактот од дива боровинка е додаток во исхраната направен од диви планински боровинки богати со специфични антиоксиданси (антоцијани).
Редовната употреба на екстракт од дива боровинка обезбедува:
• Антиоксиданси (антоцијани) кои се важни за подобрување на антиоксидативниот капацитет на телото потребни за заштита на сите клетки од оштетување од слободните радикали и производите за гликација.
• Антиоксиданси (антоцијани) кои се важни за спречување на оксидативен стрес на клетките (особено клеточните мембрани) од васкуларниот ендотел на крвните садови во очите, бубрезите, мозокот и сите органи во човечкото тело. Препаратот првенствено е наменет за лица со дијабетес за заштита на здравјето и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и лица со васкуларни заболувања и висок оксидативен стрес.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Билбери Хелт е наменет за лица над 18 години.
Овој производ не е наменет за лекување на која било болест.
Изјавите во врска со овој производ не подразбираат дека производот има лековити својства.
Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за урамнотежена исхрана и здрав начин на живот.
Во случај на бременост, доење, земање лекови или во случај на медицински надзор, препорачуваме да се консултирате со лекар пред да земете каков било додаток во исхраната.
Во случај на несакани ефекти, прекинете ја употребата и консултирајте се со лекар.
Начин на употреба: 2 до 3 капсули на ден, пред или после оброк. Не го надминувајте препорачаниот дневен внес на производот.
Чување: Да се ​​чува на суво и темно место на температура до 25°C, подалеку од дофат на деца.
Pок на траење: 2 години од датумот на производство, означен на амбалажата.
 

Состојки: Екстракт од дива боровинка
Производител: Natura Health