Indivia Sun D3 Kid 400iu – спреј, 125 дози

Indivia Sun D3 Kid 400iu – спреј, 125 дози

Цена: 590 ден

Код на продуктот: IND007

INDIVIA SUN D3 KID oд 400IU , граничен производ во спреј за деца наменет за поддршка на имунолошкиот систем, здрав воспалителен одговор, одржување на здравјето на коските, забите, косата, ноктите.

Особено препорачливи за ПОСТКОВИД третман и спречување на симптомите од истиот (малаксаност, косопаст, вртоглавици, болки во мускули) :
-нормална функција на имуниот систем
-нормална функција на мускулите и нормална кардиоваскуларна функција
-нормална апсорбција и искористување на калциумот и фосфорот што е дирекно поврзано со зачувување на здравјето на коските и забите
-одржување на здравјето на коските при терапија на остеопороза и остеопатија
- зголемување на отпорноста на организмот на инфекции
- ублажување на симптоми на грип и настинка
- правилен раст и развој кај децата

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

За целокупното здравје на децата, многу е важно да се задржи оптимално ниво на Витаминот Д3 во организмот кој е исклучително важен за:

  • зајакнување на имунитетот,
  • обезбедување здрав развој на растечкиот организам ,
  • нормална функција на коските,
  • придонесува за здравјето на забите и мускулите,
  • како и за да се олесни нормалната апсорпција и употреба на калциум и фосфор во организмот.
Состав: природен, високоефективен, концентриран Д3 витамин во форма на микроемулзивен орален спреј, природен Д витамин од ланолин, содржи природен засладувач-ксилот. Со природен сок од портокал.
Количина: 25 мл-125 дози
Производител: Индивиа