Iron Spray 5ml / 100 дози

Iron Spray 5ml / 100 дози

Цена: 789 ден

Код на продуктот: IND008

Производ наменет за лица со дефицит на железо во крвта, ниска енергичност, континуиран замор и изнемоштеност.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Лесно апсорбирачко железо во форма на орален спреј, без желудочни мачнини

  • ефективно дозирање: една доза (2 распрскувања) обезбедува 5 мг. железо кај возрасни или деца според лекарска препорака
  • висока апсорбливост
  • херметичко пакување (30мл. шишенце) доволно за повеќе од 100 дозирања
  • додаток во исхрана достапен во аптеките ширум Македонија
Количина: 5 мл/100 дози
Производител: Индивиа