Melatonin Sleep Strong 1.95mg Spray/200 дози

Melatonin Sleep Strong 1.95mg Spray/200 дози

Цена: 789 ден

Код на продуктот: IND009

 Производ намененет за лица кои имаат проблеми со заспивање, површен сон или повремени нарушувања на спиењето.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Лесно и едноставно до квалитетен и брз сон, единствена формула мелатонин во орален спреј:

  • ефективно дозирање – возрасни: една доза или едно распрскување обезбеднува 1.95мг мелатонин, за деца: по лекарска препорака.
  • нето. 30 мл. доволно за 200 дозирања или 6 месеци
  • висока апсорбливост
  • херметичко пакување
  • супер квалитетен состав
  • граничен производ достапен во сите подобро снабдени аптеки ширум Македонија

Количина:  1.95 мг/ 200 дози
Производител: Индивиа