Промоција
PYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml Спреј За Уста, За Деца И Возрасни

PYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml Спреј За Уста, За Деца И Возрасни

Цена: 890 ден

Код на продуктот: PH002

  Со својата антиоксидантна моќ придонесува за подобрување на следниве состојби во организмот:

  • Респираторни заболувања, астма, намалена честота на опструкции кај деца
  • Ендометриоза
  • Тинитус
  • Заболувања поврзани со циркулацијата на очите
  • Хронична венска и артериска циркулација
  • Кардиоваскуларни заболувања
  • Ментално здравје и когнитивни функции
  • Менструални симптоми и менопауза
  • Дијабетес
  • Поголема издржливост при спортување
Со неговите својства делува како природен COX-2 инхибитор Интеракција со лекови
*Умерена при употреба на Pycnogenol® заедно со имуносупресанти, антидијабетици, антиагрегациони и антикоагулантни лекови.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Pycnogenol®- уникатна и природно создадена комбинација со константни пропорции на процијанидини, биофлавоноиди и органски киселини со природни антиоксидансни својства.

Pycnogenol® mouth spray, пакување од 30 ml.

Употреба: Деца – 2*3 спреја во уста; Возрасни: 3*10 спреја за уста
Потекло: Произведено во Финска за Фармаген увоз-извоз ДООЕЛ Pycnogenol® е меѓународно регистрирана трговска марка на Horphag Research Ltd. и е заштитена со патентите #5,720,956 и #6,372,266 во Соединетите Американски Држави. ЕФСА одобрени зравствени тврдења!