Популарно
Sinustrong+ 30 капсули

Sinustrong+ 30 капсули

Цена: 490 ден

Код на продуктот: IND012

  СИНУСТРОНГ+ капсулите содржат екстракти наменети за одржување на здравјето на горниот респираторен тракт и одржување на општиот телесен капаците од штетните фактори на животната средина

Јагликата и мајчината душица имаат корисен ефект врз горните дишни патишта

Темјанот помага за да се одржи здравјето на дишните патишта

Ѓумбирот, црниот бозел и мајчината душичка помагаат во зајакнувањето на имуниот систем

Екстрактот од жолтата линцура го тонизира и зајакнува телото

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Начин на употребa: Возрасни: 1 капсула, 3 пати на ден. 30 капсули
Нето: 22г
 

Состав:  Екстракт од корен од ѓумбир (Zingiberofficinale), екстракт од корен од рен (Armoratialapathifolia), желатин (обвивка на капсулата), екстракт од билката видец (Euphrasiaofficinalis), екстракт од билката мајчина душица (Thymus vulgaris), екстракт од цвет на јаглика (Primulaveris), екстракт од шишарка на хмељ (Humuluslupulus), екстракт од цвет на црн бозел (Sambucusnigra), екстракт од цвет на камена роза (Cistusincanus), влакна од шеќерна репка, екстракт од кора од бор (Pinusmassoniana), екстракт од смола од темјан (Boswelliaserrata), екстракт од корен од жолта линцура (Gentianalutea), средство против згрутчување со магнезиум соли немасни киселини, боја на обвивката на капсулата од титаниум диоксид
Количина: 30 капсули
Производител: Индивиа