Ново
ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС 30CPS

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС 30CPS

Цена: 995 ден

Код на продуктот: NT002

  Редовниот внес на Епимедиум Комплекс обезбедува:
- уникатни билни екстракти од епимедиум, трибулус, лесер галангал, мака и женшен кои помагаат во зголемување на желбата и интересот за интимност, воедно подобрувајки ги способностите за перформан;
- билни екстракти како мака, ѓумбир и трибулус кои ја подобруваат енергијата, силата и издржливоста на машкиот организам;
- фитоелементи од екстрактите од коприва, семки од тиква и други, кои помагаат во одржување на здравјето и функцијата на простатата и репродуктивниот систем на мажите.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток на исхраната кој содржи специфични билни екстракти и е наменет како поддршка во подобрување на перформансите, енергијата и издржливоста, односно одржување на здравјето и функцијата на репродуктивниот систем кај мажите.

ЕПИМЕДИУМ КОМПЛЕКС е додаток во исхраната наменет за мажите кои имаат потреба од подобрување на перформансите во интимната врска, подобрување на силата, издржливоста и способноста за сексуален однос и одржување на плодноста и здравјето на репродуктивниот систем.