Хемани сапун од црно семе

Хемани сапун од црно семе

Цена: 99 ден

Код на производот: PRF08

Хемани сапунот од црно семе е рачно изработен сапун кој во себе содржи квалитетно масло од црно семе. Се користи за хигиена и нега на кожата, ја подобрува нејзината хидратација и еластичност. Сапунот поседува и противвоспалително и антибактериско дејство што го прави погоден и за проблематична кожа со акни.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот