Рес-Ком Ливадски мед 360гр

Рес-Ком Ливадски мед 360гр

Цена: 320 ден

Kод на продуктот: RES02

Ливадскиот мед се добива од нектарот кој пчелите го берат од разни цветови кои растат на ливадите. Овој пчелин производ содржи голем број на витамини, минерали, ензими и аминокиселини.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Рок на употреба: Неограничен
Да се чува на температура од 5*С до 15*С.
Произведено по ХАЦЦП.
Природен мед кристализиран.
Со загревање до 40*С повторно е течен.
Земја на потекло: Македонија Произведува и пакува: РЕС-КОМ, Ресен, Македонија