Рес-ком ливадски мед со орев 350g

Рес-ком ливадски мед со орев 350g

Цена: 391 ден

Код на употреба: RES10

Медот и оревите засебно се здрави намирници, но кога ќе се спојат се добива лек кој ја подобрува работата на целиот организам. Оваа комбинација го снабдува организмот со речиси сите потребни витамини и минерали. Затоа, народот со векови ја употребува во народната медицина за справување со многу потешкотии.

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Рок на употреба: Неограничен
Да се чува на температура од 5*С до 15*С.
Произведено по ХАЦЦП.
Природен мед кристализиран.
Земја на потекло: Македонија Произведува и пакува: РЕС-КОМ, Ресен, Македонија