Рес-Ком Медотаан 400гр

Рес-Ком Медотаан 400гр

Цена: 335 ден

Код на производот: RES11

Медот и таанот претставуваат одличен извор на антиоксиданти и го штитат организмот од хронични заболувања.

  НАРАЧАЈ

Опис на производот

Рок на употреба: Неограничен
Да се чува на температура од 5*С до 15*С.
Произведено по ХАЦЦП.
Природен мед кристализиран.
Земја на потекло: Македонија
Произведува и пакува: РЕС-КОМ, Ресен, Македонија