AfroBil

AfroBil

Цена: 789 ден

Код на производ: AB001

AfroBil е додаток во исхраната со 100% природни билни екстракти Екстракти од Африканска слива, Трибулус, Епимедиум, Ашваганда, Женшен, наменет за мажи.
Пакување: 30 капсули од растително потекло.

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состојки: Екстракти од Африканска слива, Трибулус, Епимедиум, Ашваганда, Женшен, Карбоксиметил целулоза и Малтодекстрин. AfroBil содржи специфични билни екстракти и е наменет како поддршка во подобрување на перформансите, енергијата и издржливоста, односно одржување на здравјето и функцијата на машкото здравје. Начин на употреба: 1-2 капсули, 30 минути пред активноста. Производот да се чува настрана од дофат на деца. Да не се надминува дневно препорачаната доза. Додатоците на исхраната не преставуваат замена за разновидна исхрана.