DijaBil

DijaBil

Цена: 690 ден

Код на производот: DB001
DijaBil е додаток во исхраната со 100% природни билни екстракти, од 5 бобинки Дива боровинка, Црно Гоџи бери, Плод од Црн Бозел, Акаи бери, Аронија.
Пакување: 30 капсули од растително потекло

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состојки: Екстракти од Дива боровинка, Црно Гоџи бери, Плод од Црн Бозел, Акаи бери, Аронија, Карбоксиметил целулоза и Малтодекстрин. Супербери Хелт е производ од 5 бобинки Дива боровинка, Црно Гоџи бери, Плод од Црн Бозел, Акаи бери, Аронија кои имаат бројни придобивки и помагаат за подобрување на целокупното здравје на организмот. Начин на употреба: 2 до 3 капсули на ден, пред или после оброк. Производот да се чува настрана од дофат на деца. Да не се надминува дневно препорачаната доза. Додатоците на исхраната не преставуваат замена за разновидна исхрана.