CardioBil

CardioBil

Цена: 789 ден

Код на производот: CB001

CardioBil е додаток во исхраната со 100% природни билни екстракти од див мечкин лук (Сремуш), Црно семе, лист од Маслинка. Пакување: 30 капсули од растително потекло

 НАРАЧАЈ

Опис на производот

Состојки: Екстракти од див мечкин лук (Сремуш), Црно семе, лист од Маслинка, Карбоксиметил целулоза и Малтодекстрин. Благодарение на клучните компоненти како што се масло од црно семе и екстракт од див мечкин лук, кои обезбедуваат природна заштита на организмот. Начин на употреба: 1 до 2 капсули дневно, со оброк. Производот да се чува настрана од дофат на деца. Да не се надминува дневно препорачаната доза. Додатоците на исхраната не преставуваат замена за разновидна исхрана.