NoniBil

NoniBil

Цена: 999 ден

Kод на производ: NB01

NoniBil е додаток во исхрана, во форма на концентриран сируп од нони, наменет за секојдневна употреба, на база на природни екстракти од 4 егзотични плодови и растенија, Нони Екстракт, Сибирски Женшен, Корејски Женшен, Трибулус, Витамин Ц (Аскорбинска Киселина), Шумски Мед.
Пакување: 500ml

НАРАЧАЈ

Опис на производот

Основен Состав: Нони Екстракт, Сибирски Женшен, Корејски Женшен, Трибулус, Витамин Ц (Аскорбинска Киселина), Шумски Мед, Вода. Останати состојки: Природна арома, Лимонска киселина, Ксантан, Натриум Бензоат, Калиум Сорбат. NoniBil е додаток во исхрана, во форма на концентриран сируп од нони, наменет за секојдневна употреба, на база на природни екстракти од 4 егзотични плодови и растенија, за поголема енергија и подобрување на здравјето. Начин на употреба: 2-3 дози по 20ml на ден, најмалку 20 минути пред или по оброк. Производот да се чува настрана од дофат на деца. Да не се надминува дневно препорачаната доза. Додатоците на исхраната не преставуваат замена за разновидна исхрана.