Промотивни пакети


Ексклузивна можност да заштедите со промотивните пакети кои ги креиравме за вас во пресрет на новогодишните празници. Понудите важат до 31 декември 2017.

Промотивен пакет 1
+
+

Чај за слабеење

Чај за слабеење
-10%
350 ден.
315 ден.

Промо цена: 890 ден.

Редовна цена: 1,495 ден.

Заштедувате: 605 ден.

Промотивен пакет 2

Медобил Голд

Медобил Голд
-10%
1,980 ден.
1,782 ден.
+
+

Слиминг термо крем

Слиминг термо крем
-10%
150 ден.
135 ден.

Промо цена: 1,690 ден.

Редовна цена: 2,407 ден.

Заштедувате: 717 ден.

Промотивен пакет 3
+

Медобил Голд

Медобил Голд
-10%
1,980 ден.
1,782 ден.
+

Промо цена: 1,490 ден.

Редовна цена: 2,962 ден.

Заштедувате: 1,472 ден.

Промотивен пакет 4
+

Фоли Стронг шампон

Фоли Стронг шампон
-10%
270 ден.
243 ден.
+

Промо цена: 990 ден.

Редовна цена: 1,422 ден.

Заштедувате: 432 ден.

Промотивен пакет 5

Relax & Tone

Relax & Tone
980 ден.
+

Чај против целулит

Чај против целулит
-10%
350 ден.
315 ден.
+

Антицелулитно масло

Антицелулитно масло
-10%
230 ден.
207 ден.

Промо цена: 1,190 ден.

Редовна цена: 1,502 ден.

Заштедувате: 312 ден.

Промотивен пакет 6

Neckline Slimmer

Neckline Slimmer
690 ден.
+

Промо цена: 790 ден.

Редовна цена: 1,280 ден.

Заштедувате: 490 ден.

Достапни опции

Hot Shapers појас

Hot Shapers појас

Hot Shapers хеланки

Hot Shapers хеланки

Достапни опции

Hot Shapers појас

Hot Shapers појас

Достапни опции

Hot Shapers појас

Hot Shapers појас

Hot Shapers хеланки

Hot Shapers хеланки

Достапни опции

Достапни опции

Достапни опции

Neckline Slimmer

Neckline Slimmer