Мени
Вашата кошничка
Продажбата на производите од асортиманот на Медобил Груп од 1 мај 2019 година оди преку дистрибутер. Повеќе информации на нашата фејсбук страница.

Рекламација на продукти

Ве молиме пополнете го формуларот подолу за да поднесете рекламација.

Информации за нарачката
Информации за продуктот
Заштита од непожелни пораки
Го прочитав и се согласувам со документот Политика за рекламација и рефундација