Krem termik dobësues

Krem termik dobësues

Çmimi: 2,84 €

Kodi i produktit: MG020

Kremi termik për dobësim Medobil është një mjet i shkëlqyer për trajtimin e celulitit dhe korrigjimin e peshës së tepërt. Ai përmban hithër, plakë, boronica dhe piper rozë. Ideale për përdorim në kombinim me produktet tona Medobil Slims ose Medobil Gold nëse dëshironi të përshpejtoni procesin e humbjes së peshës.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Një mënyrë përdorimi
Aplikoni kremin në pjesët e trupit të prekura nga celuliti - "pjesët problematike të trupit" - dhe vendet ku ka peshë dukshëm të shtuar trupi, fërkojeni me një masazh të butë dhe më pas mbështilleni zonën e lyer me folie, përmes së cilës. do të vishni rroba të ngrohta. Lërini në trup deri në 40 minuta. Gjatë kësaj kohe mund të relaksoheni ose për rezultate më të mira dhe më të shpejta mund të lëvizni, të ecni ose të aplikoni ushtrime të lehta. Procedura aplikohet 2-3 herë në javë.

Paralajmërim
Vetëm për përdorim të jashtëm. Nuk duhet aplikuar në plagë të hapura të lëkurës, në lëkurë të qëruar, në vende të prekura nga ndonjë sëmundje e lëkurës. Nuk duhet të përdoret nga persona me kapilarë shumë të ndjeshëm, vena të dëmtuara ose ndonjë çrregullim të qarkullimit të këmbëve. Nuk duhet të aplikohet në mukozë ose në vende me ënjtje të jashtme dhe djersitje të dukshme. Nëse prekni sytë, lajini menjëherë me ujë të bollshëm.