Res-Com Mjaltë Livadh 360g

Res-Com Mjaltë Livadh 360g

Çmimi: 5,20 €

KODI I PRODUKTIT: RES02

Afati i ruajtjes: I pakufizuar
Ruani në temperaturë nga 5 * C deri në 15 * C.
Prodhuar sipas HACCP.
Mjaltë natyral i kristalizuar.
Duke u ngrohur në 40 * C përsëri bëhet i lëngshëm.
Vendi i origjinës: Maqedoni Prodhuar dhe paketuar nga: RES-KOM, Resnjë, Maqedoni

  POROSITNI

Përshkrim i produktit