Res-Com mjaltë mali 360g

Res-Com mjaltë mali 360g

Çmimi: 5,19 €

Kodi i produktit: RES04

Afati i ruajtjes: I pakufizuar
Ruani në temperaturë nga 5 * C deri në 15 * C.
Prodhuar sipas HACCP.
Mjaltë natyral i kristalizuar.
Duke u ngrohur në 40 * C përsëri bëhet i lëngshëm.
Vendi i origjinës: Maqedoni Prodhuar dhe paketuar nga: RES-KOM, Resnjë, Maqedoni

  POROSITNI

Përshkrim i produktit