Res-Com Medotaan 400g

Res-Com Medotaan 400g

Çmimi: 5,45 €

Kodi i produktit: RES11

Mjalti dhe tahini janë një burim i shkëlqyer i antioksidantëve dhe mbrojnë trupin nga sëmundjet kronike.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit