Res-Com Polen 115g

Res-Com Polen 115g

Çmimi: 4,86 €

Kodi i produktit: RES12

Poleni, i quajtur ndryshe pluhur lulesh, është i pasur me lëndë ushqyese, duke e bërë atë një suplement shumë të dobishëm në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme.
Ai përmban rreth 40% proteina, 16 vitamina, 28 minerale dhe një grup të tërë enzimash. Poleni gjithashtu përmban substanca që stimulojnë prodhimin e hormoneve, lecitinë, acide yndyrore, acide nukleike dhe antioksidantë.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit