Мedobil për bukurinë dhe shëndetin tuaj

Marka Medobil ekziston që nga viti 2001 dhe që atëherë ka punuar në mënyrë aktive në gjetjen dhe perfeksionimin e formulave të preparateve për bukurinë dhe shëndetin e jashtëm dhe të brendshëm, me efekte maksimale tek të gjithë individët - konsumatorët e produkteve tona.

Kompania drejtohet nga pronarja Natalia Angelius (edukatore edukative - eksperte në dietologji, me njohje dhe certifikata të shumta ndërkombëtare, dhe paraardhësit e saj, duke përfshirë edhe atë, janë apoterapistë - bletërritës profesionistë që nga viti 1865), e cila është gjithashtu një novatore e markës së mbrojtur, Emri dhe teknologjia e patentuar - marka Medobil.

Medobil si kompani është vendosur në tregun vendas dhe rajonal si lider me një gamë të dëshmuar të produkteve të kujdesit për dobësim dhe bukuri. Si në vitet e mëparshme, ashtu edhe në të ardhmen, ne do të vazhdojmë të punojmë me përgjegjësi dhe përkushtim në fushën që mbulojmë dhe adresojmë kërkesat e klientëve dhe konsumatorëve tanë.

Selia jonë është në qendër të Shkupit, në  GTC në katin e 2-të , ku kryhen të gjitha aktivitetet komerciale. Prodhimi është në zonën industriale Karposh në Kumanovë, rajoni më i pastër ekologjik, ku një ekip prej disa dhjetëra laborantësh, farmacistë dhe kimistë me përvojë të madhe pune dhe mirënjohje të shumta për punën e tyre.

Natalia Angelius, themeluesja dhe menaxherja e Medobil Group, u shpall Zonja e Vitit 2018 në rajon, një mirënjohje për punën, kontributin dhe krijimtarinë e saj. Ndiqeni intervistën me të në programin e mëngjesit në Telma TV ku ajo flet për rrugën drejt suksesit, frymëzimin dhe gamën e produkteve.