Krem kundër celulitit

Krem kundër celulitit

Çmimi: 300 ден

Kremi për trajtimin e celulitit përgatitet nga ekstraktet bimore të dredhkës, xhinko biloba, nenexhikut të butë dhe antioksidantë të fortë nga çaji jeshil. Ekstraktet e bimëve ndihmojnë në përshpejtimin e procesit të eliminimit të celulitit duke rritur çlirimin e toksinave nga zonat e prekura nga celuliti. Kremi ndihmon në procesin e metabolizmit në lëkurë dhe indin nënlëkuror, i cili jep rezultate të dukshme në reduktimin dhe parandalimin e procesit të celulitit.

Mënyra e rekomanduar e përdorimit: Për rezultate më të mira, këshillohet që kremi të aplikohet gjithmonë në lëkurën e sapo bërë dush: fillimisht aplikoni një shtresë të hollë, prisni 5 minuta dhe aplikoni një shtresë tjetër më të trashë. Aplikojeni kremin në zonat e prekura me celulit nga këmbët, barku, ijet dhe krahët me lëvizje të buta rrethore, derisa të fërkohet dhe zhytet. Për efekt më të mirë dhe më të shpejtë, bëni procedurën në mëngjes dhe në mbrëmje dhe jini fizikisht aktiv për të paktën një orë pas aplikimit të kremit, i cili do të përshpejtojë metabolizmin dhe shkëmbimin e substancave në qelizat e prekura nga celuliti, si dhe çlirimin, të toksinave prej tyre.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit