Përzierje bimore për hemorroidet

Përzierje bimore për hemorroidet

Çmimi: 399 ден

Kodi i produktit: MG016

Hemorroidet ose gjakderdhja e brendshme rektale janë enë gjaku të fryra dhe të mbingarkuara që janë të vendosura në një kryqëzim të tipit kurorë rreth hapjes së anusit në pjesën e poshtme të rektumit. Ashtu si me venat e tjera me variçe, hemorroidet me presion mund të çahen gjatë defekimit. Hemorroidet ndahen në dy lloje: të brendshme dhe të jashtme. Në hemorroidet e brendshme, simptoma është një jashtëqitje përmes së cilës mund të shihet gjak i kuq i ndezur dhe ka gjurmë të tij në letrën e higjienës dhe në tasin e tualetit - ky fenomen zakonisht është jetëshkurtër. Të jashtmet kanë simptoma të ndryshme. Bëhet fjalë për hemorroide që kanë dalë tashmë nga anusi, vetë zona rreth anusit është e ndjeshme, e dhimbshme dhe e shoqëruar me kruajtje të fortë, shfaqen dhimbje të forta dhe gjakderdhja mund të bëhet më e errët. Ato janë të pranishme për një kohë të gjatë dhe nuk kanë vetinë e ripozicionimit - mbeten të zgjatura. Përzierja bimore e Medobil për hemorroidet është një kombinim ideal i efekteve fitoterapeutike më të fuqishme të antibiotikëve natyralë: borziloku, yarrow, kantarioni, plaku, bari i barërave të këqija. Ky grup përmban elementë thelbësorë si: kolinë, saponin, acetikolinë, taninë, acid citrik, tiraminë, lidhje squfuri, acid tianik dhe shumë elementë të tjerë që janë stimulues të shkëlqyeshëm për qetësimin e dhimbjeve, antacidet natyrale që kanë një efekt të fortë në parandalimin e gjakderdhjes. ato ndikojnë fuqishëm në muskujt e sistemit të zorrëve, kanë një efekt shtrëngues - epitelializimin, përmirësimin e qarkullimit dhe ngritjen e rritjes së indeve të reja në plagë.

  POROSITNI

Përshkrim i produktit

Përshkrim i produktit

Një mënyrë përdorimi:

Çaji është i destinuar për t'u konsumuar për një muaj nëse bëhet fjalë për hemorroide të shkallës së tretë ose të katërt - karakteristikë e hemorroideve të jashtme, dhe nëse është simptomë e hemorroideve të brendshme - pihet vetëm për disa ditë. Në të dyja rastet ka një aparat tretës të plotë. E zgjidh problemin e hemorroideve plotësisht dhe afatgjatë, më mirë se çdo ilaç tjetër.

Këshillë:
Kur hemorroidet janë aktive, praktikoni aktin e defekimit për të kryer një akt higjienik me një rrymë uji në anus, me ujë të vakët në të ftohtë, sepse nga këtu kalonte një materie fekale e keqe që është plot me baktere negative të zhdukura që trupi i dëbon. mjedisin e jashtëm, ndërkohë që hemorroidet janë ende një plagë e hapur (për të shmangur çdo sëmundje infektive). Pini më shumë ujë dhe çajra (9-10 gota në ditë) dhe hani ushqime të pasura me fibra natyrale. Nëse shfaqja e hemorroideve është e pranishme për një kohë të gjatë, këshillohet që të merret një mendim nga mjeku si dhe të diagnostikohet me ekzaminim rektal.

Shënim i rëndësishëm:
Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, nënat me gji dhe fëmijët nën 12 vjeç.

Siguria:
Ekzaminimet laboratorike dhe mikrobiologjike kryhen rregullisht në J.Z.O. Instituti për mbrojtje shëndetësore - Shkup dhe mostrat janë të miratuara për konsum me A-test nr. 07-474 / 04-03-2008, lab. rishikimi nr. 5937 dhe mikroekzaminimi nr. 6067. Sipas parametrave të shqyrtuara i përgjigjen rregullores për sigurinë dhe sigurinë ushqimore.